Welcome to the worldly adventures of SEVEN

SEVEN is a collective of multi-disciplined artists from rural Nova Scotia. Collaboration is the foundation for creativity, where each artist responds artistically in her own medium to a selected theme. Through collective discourse, various elements combine to form a much richer body of thought - adding new and perhaps unforeseen levels of creativity and interpretation.

Rurally routed to their tidal landscape, SEVEN knows, what goes out, does come in.Tuesday, July 6, 2010

Danish Press Release

Fiber, fantasier og farver fra Canada

Syv canadiske kunstnere udstiller på Sjælland og Fyn i august og september og oktober.

Syv kvindelige canadiske kunstnere, hvis valg af materialer spænder fra ord og uld til fiber og farver, og som er gået sammen i gruppen SEVEN, udstiller i Danmark til august. Deres første stop bliver Basal Elin Galleri i København 5.-8. august efterfulgt af en endagsudstilling på Basal Elin Studio i Hørsholm 14. august. Gruppen udstiller derefter på Værkstedsgalleriet i Kerteminde fra d. 12. september til d. 12. oktober.

Gruppen er baseret i Nova Scotia på østkysten af Canada. De vildsomme maritime og skovmiljøer samt rustikke landbrugsomgivelser i denne provins har stor indflydelse på kvindernes arbejde, ligeså vel som tanker og idéer om bæredygtighed, kvindelighed, menneskelige relationer og livet i det hele taget har stor betydning for deres inspiration. Deres kunst er sensuel, sjov og farverigt; det er nærværende, rørende og reflekterende.

Gruppens medlemmer er Pam Frail, Marilyn Rand, Marie Jardine, Pia Skaarer-Nielsen, Kelly Marie Redcliffe, Deborah Nicholson og Angela Melanson og deres aldre er fra 37 til 56 år. Selvom de alle hver for sig er selvstændige kunstnere med talrige udstillinger og bestilte opgaver på deres respektive cv’er, så har de dannet gruppe for at finde gensidig støtte og inspiration. Respekten for kvaliteten og spændvidden af hinandens arbejde og potentialet for at gå på opdagelse på nye veje binder dem sammen.

Dette er deres første europæiske turné.

Læs mere om gruppen, deres arbejde og deres turné i Danmark på
http://www.sevenartisans.blogspot.com/ eller på facebook http://facebook.com/SevenArtisans


Udstillingerne:
Basal Elin Kunst, Trepkasgade 5, 2100 København  
5.-8. august 2010
Torsdag 5. august 12-20, Fernisering samme dag kl. 18-20

Fredag 6. august kl.12-20
Lørdag 7. august og søndag 8. august fra kl. 10-17

Endagsudstilling i Hørsholm, Løjeltevej 12, 2970 Hørsholm
Lørdag, 14. august fra kl. 11-16

Værkstedsgalleriet, Kerteminde fra d. 12. september til d. 12. oktober
Fernisering kl. 12-14
Gedskovvej 3, 5300 Kerteminde

No comments:

Post a Comment